VVOG knokte zich tegen Eemdijk knap terug. De 0-2 achterstand werd omgebogen in een 3-2 overwinning en VVOG was uiteindelijk toch de bovenliggende partij.
Volledig scherm
PREMIUM
VVOG knokte zich tegen Eemdijk knap terug. De 0-2 achterstand werd omgebogen in een 3-2 overwinning en VVOG was uiteindelijk toch de bovenliggende partij. © Han Balk

VVOG neemt ook horde Eemdijk: jeugdig elan wint het van ervaring

nacompetitieVoor de tweede keer in vijf dagen vocht VVOG zich terug van een 0-2 achterstand tegen Eemdijk. Het werd op een uitzinnig sportpark De Strokel een comeback en ontlading die zijn weerga niet kende: 3-2. VVOG treft aanstaande dinsdag thuis de amateurs van SC Feyenoord, zaterdag volgt de return.

  1. Steven van Es krijgt bij CSV Apeldoorn na twee jaar nu echt zijn dik verdiende afscheidswedstrijd
    PREMIUM

    Steven van Es krijgt bij CSV Apeldoorn na twee jaar nu echt zijn dik verdiende afscheids­wed­strijd

    Het feit dat Steven van Es zaterdagmiddag na twee jaar in het blauw van AGOVV, eindelijk aan zijn afscheidswedstrijd begon in het rood-geel van CSV Apeldoorn, deed hem naar eigen zeggen niet zoveel. Het feit dat er 22 oud-ploeggenoten waren komen opdraven echter des te meer. Die speelden om zijn afscheid op te luisteren een verkort potje tussen Oud- en Jong-CSV waarbij bleek dat de ‘oudjes’ elkaar nog best wisten te vinden.

Amateurvoetbal