Met drie overwinningen beleefde SV Urk een uitstekende start van het seizoen. De ploeg van Gert-Jan Karsten hoopte die lijn vanmiddag door te trekken in Vriezenveen, maar de ontmoeting met DETO eindigde onbeslist.
Volledig scherm
Met drie overwinningen beleefde SV Urk een uitstekende start van het seizoen. De ploeg van Gert-Jan Karsten hoopte die lijn vanmiddag door te trekken in Vriezenveen, maar de ontmoeting met DETO eindigde onbeslist. © Foto Freddy Schinkel

VVOG pakt eerste driepunter, HHC boekt tweede zege op rij en Urk verspeelt voor het eerst punten

Teruglezen liveblogTerwijl Deventer en Zwolle nadrukkelijk toeleven naar de eerste IJsselderby van dit seizoen, werd er ook op de amateurvoetbalvelden gestreden om de drie punten. Zo won HHC met 2-1 van Rijnsburgse Boys en gaf het daarmee de overwinning van vorige week een goed vervolg. Dat lukte Berkum niet, in Volendam werd er met 4-2 verloren van RKAV. SV Urk liep het eerste puntverlies op (1-1 tegen DETO), maar behield wel de koppositie. Ze worden achtervolgd door SC Genemuiden, dat uitpakte met met een 0-7 overwinning. VVOG won ook, net als Flevo Boys, Sportclub Deventer en csv Apeldoorn. Alles over deze wedstrijden en nog veel meer is terug te lezen in onderstaand liveblog. 

Amateurvoetbal