De ontmoeting tussen Wacker en Steenwijker Boys ging lang gelijk op, maar na twee rode kaarten voor de bezoekers liep de ploeg uit De Wijk toch nog uit naar een ruime overwinning.
Volledig scherm
De ontmoeting tussen Wacker en Steenwijker Boys ging lang gelijk op, maar na twee rode kaarten voor de bezoekers liep de ploeg uit De Wijk toch nog uit naar een ruime overwinning. © Martijn Bijzitter

Wacker deelt Steenwijker Boys dreun uit, Beekbergen beleeft fijne rentree en AZC maakt direct indruk

LiveblogSteenwijker Boys was lang de betere ploeg in de uitwedstrijd tegen Wacker. Maar als je zelf niet scoort, doet de ander dat wel. Daardoor moet Steenwijker Boys evenals vorig seizoen in de achtervolging op de ploeg uit De Wijk. Beekbergen beleefde daarentegen een fijne rentree in de derde klasse, terwijl AZC op de eerste speeldag van de tweede klasse I weinig heel hield van BWO.

  1. Districtsbeker: Fikse nederlagen voor Columbia en Alcides, twee teams Genemuiden gaan door
    PREMIUM
    Bekervoetbal

    Districts­be­ker: Fikse nederlagen voor Columbia en Alcides, twee teams Genemuiden gaan door

    Eersteklasser KHC stuntte dinsdagavond in de tweede ronde van de districtsbeker tegen vierdedivisionist Rohda Raalte, door een 0-2 achterstand om te buigen in een 4-2 overwinning. De grote man aan de zijde van de Kampenaren was aanvaller Jorik Schuur, die een hattrick maakte. In het noorden werd bekerhouder Flevo Boys geëlimineerd, maar heeft SC Genemuiden nog 2 elftallen in competitie.