WSV trainer Jordy Vakkert.
Volledig scherm
WSV trainer Jordy Vakkert. © Kevin Hagens

WSV doet uitstekende zaken

Tweede klasseWSV heeft uitstekende zaken gedaan in de tweede klasse J van het zondagvoetbal. De Apeldoorners deden aan klantenbinding en wonnen met maar liefst 5-0 van Bon Boys. 

,,Het was allemaal zeer overtuigend wat mijn ploeg liet zien”, liet WSV-trainer Jordy Vakkert optekenen na de winst van zijn ploeg. ,,Helemaal lekker was het dat wij al heel snel op een 2-0 voorsprong kwamen. Dan weet je dat je in een zetel zit. Vooral na rust waren wij heer en meester.” 

WSV, dat twee weken geleden nog een flink pak op de broek had gehad van dé titelpretendent van de tweede klasse J, Columbia, ging dus furieus van start. Damian Schipper en Ife Oduguwa schoten de Apeldoorners op voorsprong. ,,We lieten heel goed veldspel zien”, zo stak de coach de loftrompet over zijn ploeg. ,,Aan de bal was het allemaal heel zuiver en ook het positiespel was prima in orde. Én we waren dus bijzonder effectief.” 

Na de pauze bleef het spel van goed niveau. ,,We dwongen ook in zekere zin af dat de tegenstander heel veel fouten maakte. Ze liepen echt achter de feiten aan.” Na de thee vielen er nog drie treffers te noteren. Marlo de Groot, Mitchel Telnekes en de vanuit de A-junioren afkomstige Jeffrey Schieven schroefden de score nog op tot 5-0. ,,We nemen goed afstand van de ondersten en klimmen op de ranglijst. Nu twee weken vrij en dan is het tegen Suryoye te doen”, blikte Vakkert tot slot alvast vooruit. WSV staat nu vierde.

Oost, 2J: WSV - Bon Boys 5-0 (2-0). 7. Damian Schipper 1-0, 11. Ife Oduguwa 2-0, 47. Marlo de Groot 3-0, 72. Mitchel Telnekes 4-0, 83. Jeffrey Schieven 5-0. 

Amateurvoetbal