Penalty voor Go Ahead Kampen, maar ‘slachtoffer’ Wilbert Wessels zal missen.
Volledig scherm
Penalty voor Go Ahead Kampen, maar ‘slachtoffer’ Wilbert Wessels zal missen. © Foto Freddy Schinkel

WVF schakelt Nunspeet uit in bekertoernooi, Go Ahead wint Kamper derby

BEKER OOSTDe wedstrijden in de oostelijke districtsbeker leverden dinsdag geen enorme verrassingen op. Of het moet de zege van WVF, een tweedeklasser, tegen eersteklasser Nunspeet zijn.

 1. Patiënt Poll dankt pupil Ali en ziet ‘armlastig’ Overwetering toch de punten pakken
  PREMIUM

  Patiënt Poll dankt pupil Ali en ziet ‘armlastig’ Overwete­ring toch de punten pakken

  Twee geschorste centrale verdedigers en een gebroken sleutelbeen. Overwetering-trainer Sander Poll had nogal wat om zich zorgen over te maken afgelopen week. Alsof dat nog niet genoeg was kwam daar het spel van zijn ploeg in de eerste helft tegen Diepenveen daar nog bij. Wonder boven wonder kwam het aan de hand van de talentvolle aanvaller Hushan Ali toch nog goed met de derdeklasser (2-1).
 2. SV Zwolle behoudt perfecte score en Colmschate’33 countert naar de zege tegen Activia
  Teruglezen liveblog

  SV Zwolle behoudt perfecte score en Colmschate’33 countert naar de zege tegen Activia

  SV Zwolle vond in de eerste drie officiële wedstrijden van het seizoen maar liefst elf keer het net en was zondagmiddag tegen VV Lettele ook goed op dreef. De Zwollenaren doen goede zaken in de vierde klasse G. Dat kan niet gezegd worden van Activia, dat na de 6-0 nederlaag tegen Warnsveldse Boys een nieuw tik krijgt te verwerken. Beekbergen en Klarenbeek schieten met een gelijkspel eigenlijk niet zoveel op. Herbeleef een interessante voetbalmiddag terug in onderstaand liveblog.

Amateurvoetbal