Asv Dronten heeft in de polderstrijd tegen Unicum veel te vieren.
Volledig scherm
PREMIUM
Asv Dronten heeft in de polderstrijd tegen Unicum veel te vieren. © Orange Pictures / Patrick Goosen

Yordi Schols en asv Dronten beginnen aan het seizoen met een droomuitslag tegen Unicum

tweede klasseYordi Schols begint het seizoen met een gave treffer, twee assists, een publiekswissel, een kus van zijn vriendin, een bos bloemen als man van de wedstrijd en een erehaag van de jeugd van asv Dronten. ,,Veel beter kan het niet’’, zegt de aanvallende middenvelder na de ouverture tegen Unicum (5-0).

  1. Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken
    PREMIUM
    Teruglezen liveblog

    Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken

    Ook zonder voetbal in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklasse viel er zaterdag genoeg te genieten op de amateurvelden. Zo speelde Go Ahead Kampen op eigen veld de kraker tegen DZC’68. De Kampenaren kwamen weliswaar op achterstand, maar stapten uiteindelijk alsnog als winnaar van het veld. In dezelfde competitie – 1D – won CSV Apeldoorn van DOS Kampen, waardoor Go Ahead Kampen en de ploeg uit Apeldoorn gezamenlijk aan kop gaan. In 1E veroverde Heino dankzij een zege in de Sallandse derby de koppositie. Ook Hatto Heim en Batavia’90 boekten belangrijke driepunters. Lees en kijk alles nog eens rustig terug in onderstaand liveblog.

Amateurvoetbal