Volledig scherm
Pascal van Gerrevink en Bery de Jong duelleren om de bal. © Kevin Hagens

Zware blessure overschaduwt gelijkspel tussen Beekbergen en Apeldoornse Boys

geen winnaarBeekbergen en Apeldoornse Boys bleven deze zondag na een spannende wedstrijd op een 1-1 gelijkspel steken. Na een vroege voorsprong voor Beekbergen in de eerste helft, wisten de Apeldoorners het halverwege de tweede helft weer gelijk te trekken.

Het balbezit was in de eerste helft voor de Apeldoorners, maar Beekbergen loerde op de counter. Zo stoomde Mark Beekhuijzen een aantal keer op aan de rechterkant en raakte met een voorzet de binnenkant van de paal, waarna de bal in de handen van keeper Jesse Windhouwer kwam. 

Kort daarna mocht Windhouwer toch de bal uit het net halen. Een goede voorzet van Joeri Denekamp werd totaal verkeerd ingeschat door de doelman, waardoor Dennis van Engeland rustig in kon koppen. Denekamp raakte aan het einde van de eerste drie kwartier ook nog de onderkant van de lat, maar de bal stuiterde voor de doellijn weg.

In het begin van de tweede helft was er nog een tegenvaller voor Apeldoornse Boys: Johan Masselink probeerde weg te draaien bij zijn tegenstander en raakte daarbij geblesseerd aan zijn knie. Uiteindelijk moest hij het veld per brancard verlaten.

Rond het uur  stond Apeldoornse aanvaller Furkan Seherli ineens één op één met de keeper en dit maakte hij koeltjes af. Hierna probeerden beide ploegen voorzichtig naar een overwinning te zoeken, maar tot meer dan een paar afstandsschoten kwam dit niet.

Amateurvoetbal