De politie trok in de nacht van 18 op februari met meerdere wagens naar de Bisschopsweg in Bunschoten.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie trok in de nacht van 18 op februari met meerdere wagens naar de Bisschopsweg in Bunschoten. © Caspar Huurdeman

23-jarige Pool slaat moeder en dochter na diefstal van 60 euro: ‘Zij hebben míj ook aangevallen!’

Onder invloed van alcohol ontstak de 23-jarige D. Z. in woede toen hij ontdekte dat 60 euro van zijn spaargeld was gestolen. Het eindresultaat van zijn woede-uitbarsting in het onderkomen voor arbeidsmigranten in Bunschoten: vier gewonde bewoners en een vernielde inboedel.

 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.
 2. Keiharde kritiek op recordaantal wethouders (kosten: ruim 4 miljoen): ‘Belachelijk terwijl iedereen op centen let’
  PREMIUM

  Keiharde kritiek op recordaan­tal wethouders (kosten: ruim 4 miljoen): ‘Belache­lijk terwijl iedereen op centen let’

  ‘Totaal uit verhouding’, ‘belachelijk in een tijd dat iedereen op de centjes moet letten’ en ‘doorgeslagen wethoudersfetisjisme 2.0’. De aanstelling van een recordaantal van acht wethouders in Amersfoort leidt tot een stortvloed van kritiek. De wethoudersploeg, die groter wordt dan in grotere steden als Utrecht en Groningen, gaat tezamen ruim 4 miljoen euro kosten.