De politie had in Woudenberg vorig jaar minder werk aan misdrijven.
Volledig scherm
De politie had in Woudenberg vorig jaar minder werk aan misdrijven. © ANP

Aantal auto-inbraken daalt in Woudenberg, maar jongerenoverlast neemt juist flink toe

Het aantal misdrijven in Woudenberg daalde het afgelopen jaar met achttien procent. Dit blijkt uit onderzoek naar veiligheid van het Bureau Regionale Veiligheidsstrategie (RVS) over het jaar 2021. Woudenberg scoort hiermee gunstiger dan de rest van de regio. Opvallende dalers zijn de woning- en auto-inbraken. Sinds 2018 zijn deze cijfers in Woudenberg niet meer zo laag geweest als nu.

 1. Deze leuke dingen doe je de komende tijd in Amersfoort

  Deze leuke dingen doe je de komende tijd in Amersfoort

  Que si, que no. Jody Bernal zal voor altijd herinnerd worden om die ‘foute’ nummer 1-hit uit 2000. Maar het feit dat hij een one hit wonder is, betekent niet dat z’n muziekcarrière in dat tijdperk is blijven hangen. Bernal staat met andere cultartiesten op het podium bij Keifoute Party, het feest van het al even succesvolle dagelijkse radioprogramma Het Foute Uur op Qmusic. Verder treedt op Abba-tributegroep Abba Fever en draait de carnavaleske dj Otto Wunderbar de één na de andere guilty pleasure.
  Amersfoort
 2. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.