De piek in de grootste kerstbo
Volledig scherm
De piek in de grootste kerstbo © NPO 3FM

Aftrap voor Glazen Huis in Amersfoort gegeven door ontsteken van piek in ‘grootste kerstboom’

Met het ontsteken van de piek van de Grootste Kerstboom van Nederland heeft 3FM Serious Request de aftrap gegeven voor het Glazen Huis. Van 18 tot en met 24 december staat dit gebouw in het centrum van Amersfoort en zal er actie gevoerd worden voor ‘Het Vergeten Kind’.

 1. Radio maken op Champions League-niveau, dj Barend van Deelen is er klaar voor: ‘Altijd een grote mond’
  PREMIUM
  interview

  Radio maken op Champions Lea­gue-ni­veau, dj Barend van Deelen is er klaar voor: ‘Altijd een grote mond’

  ,,Geef mij die aanvoerdersrol maar, daar ga ik lekker op.’’ Pats, boem. Barend van Deelen is binnen. De 34-jarige werd ooit gezien als hét radiotalent van Nederland en staat op het punt zijn belofte in te lossen. In de week voor kerst zit hij straks zeven dagen in het Glazen Huis opgesloten in zijn thuisstad Amersfoort. ,,Ik vind het wel lekker om uit te dagen. Als mensen niets van je vinden, besta je niet.”
 2. Als ze de Rolex om haar pols zien, volgen overvallers Desiree naar haar woning en slaan ze toe
  PREMIUM
  jeugdcriminaliteit

  Als ze de Rolex om haar pols zien, volgen overval­lers Desiree naar haar woning en slaan ze toe

  Daar zitten ze dan. In hun eigen woning, die inmiddels op een Fort Knox lijkt. Camera’s, beveiligingssystemen, dubbele sloten... En toch regeert bij Jacco en Desiree de angst. Dit is allemaal de schuld van twee piepjonge inbrekers, die erfstukken en dure horloges meenamen. ,,Zelfs als het lekker weer is en ik eigenlijk in de tuin wil zitten, ga ik naar binnen als het donker wordt.”