Patrick van Dam (l) en Patrick van Westerlaak van 2 Engineers uit Amersfoort verkopen sinds kort coronastoplichten aan winkeliers en horecaondernemers.
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick van Dam (l) en Patrick van Westerlaak van 2 Engineers uit Amersfoort verkopen sinds kort coronastoplichten aan winkeliers en horecaondernemers. © Cees Wouda

Amersfoortse ondernemers bedenken oplossing voor chaos in drukke winkels: het coronastoplicht

Winkels en (afhaal)horecazaken mogen vanwege coronamaatregelen maar een beperkt aantal klanten toelaten. Dat leidt soms tot irritatie en onduidelijkheid. Het Amersfoortse bedrijf 2 Engineers brengt orde in de chaos met een nieuw product: het coronastoplicht.

  1. Hoe is het nu met… Sherida Refos van Kidsproof Amersfoort? ‘Je moet uitjes nu veel meer plannen’
    PREMIUM

    Hoe is het nu met… Sherida Refos van Kidsproof Amersfoort? ‘Je moet uitjes nu veel meer plannen’

    In de rubriek Hoe is het nu met... zoeken we mensen op die een rol speelden in het nieuws van een of meerdere jaren geleden. Hoe gaat het nu met ze? Vandaag: Sherida Refos. Op 14 augustus 2018 vertelde ze dat zij beheerder en eigenaar is van de website Kidsproof Amersfoort. Zij informeert en inspireert (groot)ouders over uitjes, activiteiten en evenementen in Amersfoort en de Gelderse Vallei voor kinderen van 2 tot 12 jaar. En ze heeft alweer een heleboel nieuwe tips.