Een groot deel van de artiesten die dit jaar zouden optreden tijdens Royal Park Live in de tuin van Paleis Soestdijk, is opnieuw geboekt voor volgend jaar. Dat heeft de organisatie vrijdag bekendgemaakt.
Volledig scherm
Een groot deel van de artiesten die dit jaar zouden optreden tijdens Royal Park Live in de tuin van Paleis Soestdijk, is opnieuw geboekt voor volgend jaar. Dat heeft de organisatie vrijdag bekendgemaakt. © EPA

Balen dat je Jamie Cullum en Van Morrison niet kon zien bij Paleis Soestdijk? Volgend jaar nieuwe kans

Bezoekers die ernaar uitzagen om bepaalde artiesten te zien tijdens de concerten van Royal Park Live hoeven niet te treuren. Het evenement op het landgoed van Paleis Soestdijk mag vanwege corona dan een jaar verplaatst zijn, bijna de hele programmering kon worden doorgeschoven.

  1. Bevrijding Indië na 75 jaar herdacht in Amersfoort: ‘We zijn als bamboe. We buigen en komen weer omhoog’
    PREMIUM

    Bevrijding Indië na 75 jaar herdacht in Amersfoort: ‘We zijn als bamboe. We buigen en komen weer omhoog’

    Op 15 augustus 1945 capituleerde de Japanse bezetter van Nederland-Indië en kwam er een einde aan jaren van verschrikking. Op de dag af 75 jaar later werd zaterdag in Amersfoort een monument onthuld ter nagedachtenis aan de slachtoffers. Enkele tientallen Indische Amersfoorters woonden de plechtigheid bij. Het was voor het eerst dat de capitulatie werd herdacht in Amersfoort.