Volledig scherm
© AD

Bloemen op plek waar 4-jarig meisje verongelukte op Leusderweg

Op de plek langs de Leusderweg waar zondagmiddag een 4-jarig meisje en haar moeder werden aangereden, zijn bloemen en knuffels neergelegd en kaarsjes aangestoken. Gisteren werd bekend dat het meisje is overleden.

De Amersfoortse moeder (36) en haar dochter fietsten zondagmiddag rond 15.30 uur op de Leusderweg,  toen zij werden aangereden door een automobilist, een oudere dame, die op de andere weghelft terechtkwam. De moeder en een man (44) uit Apeldoorn raakten bij het ongeluk zwaargewond. 

De politie liet eerder al weten dat de bestuurster vermoedelijk onwel is geworden. Door het ongeluk is de discussie over de veiligheid op de Leusderweg opgelaaid.

Volledig scherm
© Keistadnieuws
Volledig scherm
© AD
  1. Van stille jongen werd sober levende priester Hans van de Schepop in Soest een warme en sympathieke herder
    PREMIUM

    Van stille jongen werd sober levende priester Hans van de Schepop in Soest een warme en sympathie­ke herder

    In de rubriek Van wieg tot graf vertellen we het levensverhaal van een onlangs overleden stads- of streekgenoot. Vandaag het leven van priester Hans van de Schepop (1937-2020). Hij zag het levenslicht in een katholiek gezin in Twello. Zijn vader was onderwijzer, maar ook organist en dirigent in de plaatselijke parochie. Hans, die één jongere zus heeft, was al op jonge leeftijd actief in de katholieke kerk.