Voormalig stadsboer Wytze Nauta mag niet maaien in Park Schothorst.
Volledig scherm
PREMIUM
Voormalig stadsboer Wytze Nauta mag niet maaien in Park Schothorst. © Saskia Berdenis van Berlekom


Boa’s sturen stadsboer Wytze weg na grasmaaien in het park, aangifte dreigt: ‘Te gek voor woorden’

Voormalig stadsboer Wytze Nauta is ‘ontzettend teleurgesteld’ nadat hij donderdag door handhavers is weggestuurd toen hij met zijn tractor hooi van het land haalde in Park Schothorst in Amersfoort. Hem hangt een aangifte boven het hoofd. ,,Zo ga je niet met mensen om!”

6 reacties

 • Paul Eijk

  3 maanden geleden
  Dit zijn de mensen die on opgeleid wapens willen, als dat gebeurt is het hek van de dam!
 • M.G. Blom

  3 maanden geleden
  Ik begrijp de reacties, maar het zijn de prutsers die de regels verzinnen, terwijl de uitvoerende boa', werknemers, ambtenaren op de werkvloer die ze moeten uitvoeren, het risico lopen uitgekafferd te worden of erger of het risico lopen door de regels niet uit voeren ontslagen te worden. Wat zou ú doen als u in hun schoenen stond?
 • J Kruize

  3 maanden geleden
  Mee eens, denk na en maak afspraken en leg die uit aan de boa. Bij een wet heb je altijd een toelichting. Dat zou ook bij de gemeentelijke regels ook fijn zijn. Je kunt blijkbaar niet van een boa verwachten dat hij een regel interpreteerd. Naar de letter handhaven is het devies. En dat wil ook wapens? Nee bedankt.
 • jos zoet

  3 maanden geleden
  Tja, er is blijkbaar niks anders te handhaven...
 • JP Dokter

  3 maanden geleden
  Lucas, je hebt gelijk. Het is momenteel van de zotte hoe dit soort mensen zich gedragen. En dan vragen ze zich nog af waarom de mensen tegen zich keren. Hier in Putten hebben wij een situatie waarbij wij, als huiseigenaren aan de Stationsstraat, al jaren een stuk grond bij onze tuin hebben aangetrokken. Omdat de gemeente deze niet onderhoud en wij altijd met onkruid zaten. Nu kregen wij vandaag een brief hierover. Echt van de pot gerukt die lui.