Volledig scherm
© Caspar Huurdeman

Brandweerman crasht tijdens uitruk in Eemnes: auto op z'n kant

updateBij een aanrijding tussen twee personenauto's op de Noordersingel in Eemnes is vanmiddag een van de voertuigen op zijn kant beland. Er vielen twee gewonden.

Het ongeluk gebeurde toen een brandweerman, onderweg naar een autobrand aan de Meentweg, vanuit de Vlosseveen de Noordersingel op wilde draaien en gegrepen werd door een andere auto. Zijn voertuig kwam op z’n kant terecht.

De brandweer kwam ter plaatse voor een beknelling, maar daarvan was geen sprake. De brandweerman en de bestuurster van de andere auto zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De Noordersingel is afgesloten voor het onderzoek van de verkeersongevallenanalyse van de politie.

De brandende bestelbus aan de Meentweg ging geheel verloren.

Dagelijks het nieuws uit de regio in je mailbox? Schrijf je in op de nieuwsbrief!

  1. Dit zijn de Lange Duinen in Soest!

    Dit zijn de Lange Duinen in Soest!

    De Lange Duinen in Soest, met op de achtergrond Soest, vanaf een hoogte van bijna 400 meter, vormen een unieke plek voor thermiek. De opstijgende lucht is ideaal voor zweefvliegtuigen. De Amsterdamsche Club voor Zweefvliegen hield zaterdag haar jaarlijkse open dag op haar terrein op Park Vliegbasis Soesterberg. Honderd genodigden, onder wie een verslaggever van deze krant, mochten een korte zweefvlucht maken met een van de piloten van de vereniging. Ook kinderen vanaf 13 jaar mogen in principe al meevliegen. Lid worden en zweefvliegen kan al vanaf 14 jaar.