Links: onderschepte, zelfgemaakt wapens, meegebracht door iemand die zich rekent tot de groep Harde Kern Spakenburg. Rechts: Eén van de vernielingen bij een wedstrijd. De kosten voor herstel moet de club zelf betalen.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: onderschepte, zelfgemaakt wapens, meegebracht door iemand die zich rekent tot de groep Harde Kern Spakenburg. Rechts: Eén van de vernielingen bij een wedstrijd. De kosten voor herstel moet de club zelf betalen. © SV Spakenburg

Club is geweld, drugs en vandalisme spuugzat: ‘Harde Kern Spakenburg’ niet meer welkom op sportpark

Na geweld en vernielingen is de groep die zich ‘Harde Kern Spakenburg’ noemt niet meer welkom op sportpark de Westmaat in Spakenburg. ,,Wij als club willen niets, maar dan ook helemaal niets meer met deze mensen te maken hebben.” De vondst van zelfgemaakte wapens is één van de dieptepunten.

  1. Waarom maakt burgemeester Bolsius excuses voor seances, terwijl hij daar niks van wist?
    PREMIUM
    VRAAG BIJ HET NIEUWS

    Waarom maakt burgemees­ter Bolsius excuses voor seances, terwijl hij daar niks van wist?

    Begraafplaats Rusthof raakte eind vorige week in opspraak. De directeur stond leden van een spiritueel genootschap toe na sluitingstijd op het kerkhof te zoeken naar ‘spirtuele energieën’ van overledenen. De burgemeester trok het boetekleed aan en bood zijn excuses aan. Loco-burgemeester Willem-Jan Stegeman deed het dinsdagavond namens Bolsius nog eens dunnetjes over. Maar waarom eigenlijk?