Leerlingen van het Farel College in Amersfoort zijn verplicht om in de gangen van de school een mondkapjes te dragen school onderwijs jongeren.
Volledig scherm
PREMIUM
Leerlingen van het Farel College in Amersfoort zijn verplicht om in de gangen van de school een mondkapjes te dragen school onderwijs jongeren. © Robin Utrecht

Corona deelt klappen uit op Amersfoortse scholen; tonnen subsidie moeten leerachterstanden oplossen

Met 3,5 ton subsidie van het rijk gaan Amersfoortse middelbare scholen de strijd aan met de achterstanden die leerlingen hebben opgelopen door de coronacrisis. En dat is pas het begin. Covid-19 laait op en inmiddels zit 10 procent alweer thuis.

 1. Dirk-Jan Stip, eigenaar van Corazon: ‘Praat, lees, lach, denk na, geniet, maar verstop je niet achter een scherm’
  PREMIUM

  Dirk-Jan Stip, eigenaar van Corazon: ‘Praat, lees, lach, denk na, geniet, maar verstop je niet achter een scherm’

  Duizendpoot, dwarsligger, ondernemende geest, levensgenieter, pionier en wereldverbeteraar. Het is maar een greep uit de karakteristieken die zijn te plakken op de flamboyante eigenaar van Coffee Corazon en Corazon Bakery in de Amersfoortse Krommestraat. Met opnieuw een hoge internationale notering in Tripadvisor en een vanwege corona gesloten café is de tijd meer dan rijp voor een goed gesprek met Dirk-Jan Stip, energiebron en enfant terrible van de Amersfoortse horeca.
 1. Vlaamse buschauffeur redt vrouw van spoorwegovergang
  Play

  Vlaamse buschauf­feur redt vrouw van spoorweg­over­gang

 2. Premier Rutte komt met zelfkritiek in toeslagenaffaire
  Play

  Premier Rutte komt met zelfkri­tiek in toeslagen­af­fai­re