Nadat ze de handgranaat hadden verwijderd, stelden medewerkers van de Explosieven Opruimingsdienst bij de garage op Isselt ook ander bewijsmateriaal veilig.
Volledig scherm
PREMIUM
Nadat ze de handgranaat hadden verwijderd, stelden medewerkers van de Explosieven Opruimingsdienst bij de garage op Isselt ook ander bewijsmateriaal veilig. © Caspar Huurdeman

De handgranaat ontplofte niet, maar sloeg wel een krater in de goede naam van de garage

De politie heeft nog altijd geen idee wie in de nacht van 10 op 11 mei een handgranaat bevestigde aan de deurklink van een autogarage op bedrijventerrein Isselt in Amersfoort. Ook de aangestoken autobrand bij de woning van de garagehouder diezelfde nacht is nog niet opgehelderd.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.