Mede-organisator Robin Bekkers (met pet): ,,Wij zochten een locatie, Into the Woods ging niet door en daarom was 1+1 al snel 2."
Volledig scherm
PREMIUM
Mede-organisator Robin Bekkers (met pet): ,,Wij zochten een locatie, Into the Woods ging niet door en daarom was 1+1 al snel 2." © Saskia Berdenis van Berlekom

Eindelijk weer dansen, sjansen en feesten bij eerste festival in Amersfoort: ‘We draaien verlies, maar fuck it’

Het Bosbad is vrijdag en zaterdag het decor van het eerste buitenfestival sinds de coronapandemie. Na maanden zonder festivals zullen dit weekend in Amersfoort per avond 750 uitzinnige mensen genieten van de Super Zwoel. ,,Er staan ogen op ons gericht, maar dat geeft niet. We gaan laten zien hoe je veilig een feestje kan bouwen.” 

  1. Naar dance-event Into The Woods? Grote kans dat je daar twee jaar op moet wachten, en dat komt hierdoor

    Naar dan­ce-event Into The Woods? Grote kans dat je daar twee jaar op moet wachten, en dat komt hierdoor

    Liefhebbers zonder ticket voor muziekfestival Into the Woods moeten mogelijk twee jaar wachten tot ze weer in het bos Birkhoven kunnen genieten. Door het evenement van 10 en 11 september 2021 staat een streep en de mensen die in het bezit waren van een entreebewijs krijgen hun geld terug én volgend jaar voorrang in de wachtrij. ,,We zien het als compliment dat we zo populair zijn.”