Volledig scherm
© ANP Kippa

Fans opgelet: Golden Earring komt naar Soest

Fans van Golden Earring kunnen dit jaar hun hart ophalen in Soest. De band staat op zaterdag 6 juni op de planken van openluchttheater Cabrio.  

De groep werd al opgericht als The Golden Earrings in 1961, maar viert dit jaar het vijftigjarig bestaan van de huidige samenstelling. Overigens woonde gitarist George Kooymans enige tijd in Soest. Golden Earring vierde wereldwijd successen met hits als Radar Love, Twilight Zone en When The Lady Smiles.

Golden Earring treedt op zaterdag 6 juni om 21.00 uur op in Cabrio. Kaarten kosten 49,50 euro per stuk. De reguliere verkoop start na donderdag 6 februari. 

  1. Vaderschap is ‘by far de heftigste shit’ die Diggy Dex heeft meegemaakt
    PREMIUM
    interview

    Vaderschap is ‘by far de heftigste shit’ die Diggy Dex heeft meegemaakt

    Zijn carrière als Diggy Dex is al twintig jaar ‘een diesel die altijd wel doordendert’, zegt Koen Jansen (39) zelf. Maar de laatste jaren zoeft de Amersfoorter toch echt een stuk harder door muziekland. Net bijgekomen van twaalf avonden De Vrienden van Amstel Live! kondigde de chansonrapper zijn grootste soloshow ooit aan: 26 september in Afas Live. Een gesprek over het ambacht liedjes maken, rappen versus zingen en ouderschap. ,,Vader zijn is by far het heftigste dat ik heb meegemaakt.”