Pauline Muijs is blij dat er geen drempels zijn in het nieuwe schoolgebouw van de Mr. Groen van Prinstererschool en CBS de Grondtoon in Bunschoten.
Volledig scherm
PREMIUM
Pauline Muijs is blij dat er geen drempels zijn in het nieuwe schoolgebouw van de Mr. Groen van Prinstererschool en CBS de Grondtoon in Bunschoten. © GinoPress B.V.

Geen drempels, wél invalidentoiletten; ook Pauline (11) kan met haar rolstoel terecht in dit schoolgebouw

Met een reuzenschaar knipte de 11-jarige Pauline Muijs uit Bunschoten maandag het lint door van de nieuwbouw van twee basisscholen in Bunschoten. En dat deed ze niet alleen voor de lol. Pauline is ambassadeur van de Stichting voor het Gehandicapte kind. En juist die doelgroep wordt omarmd door de Groen van Prinstererschool en OBS De Grondtoon. 

  1. Een Zuiderzeemeer voor de kust van Spakenburg: maf plan of stiekem zo gek niet? ‘Lost alle problemen op’
    PREMIUM

    Een Zuiderzee­meer voor de kust van Spakenburg: maf plan of stiekem zo gek niet? ‘Lost alle problemen op’

    Een maf plan, totaal niet uitvoerbaar, of een best wel reële droom? Henk Bos (72) uit Bunschoten heeft een creatieve oplossing bedacht voor een aantal problemen: leg een Zuiderzeemeer aan voor de kust van Spakenburg. Doe dat door een stukje Flevopolder weg te graven. Naast dat meer zou dan een nieuwe stad kunnen komen: Eemstad. ‘Leuk om nader te bekijken’, zegt een deskundige.
    Spakenburg