Volledig scherm
Het Hoornbeeck College heeft een dependance geopend in Hoevelaken. © Cees van de Wal

Hoornbeeck College opent volwaardige dependance in Hoevelaken

De Amersfoortse vestiging van het Hoornbeeck College heeft sinds deze week een volwaardige dependance in Hoevelaken. De vestiging huisvest mobiliteitsopleidingen binnen de sector technologie.

De mbo-instelling op reformatorische grondslag had sinds 2010 al een aantal leslokalen ter beschikking op het Van Lodenstein College in Hoevelaken. Nu beschikt het Hoornbeeck over eigen lokalen, plus een techniekhal waar de studenten de theorie meteen in praktijk kunnen brengen.

Op de Hoevelakense dependance volgen studenten de opleiding voor monteur personenauto’s, monteur vrachtwagens en monteur tractoren op niveau 2, 3 en 4. De opleiding voor logistiek medewerker wordt ook in Hoevelaken gegeven.

Het Hoornbeeck College heeft locaties in Amersfoort, Apeldoorn, Goes, Gouda, Kampen en Rotterdam. Daarnaast zijn er dependances in Gorinchem, Hoevelaken en Rijssen. Er studeren ongeveer 7.000 studenten die reformatorisch onderwijs volgen in de richtingen Zorg & Welzijn, Technologie, Dienstverlening en Economie.