Op het meer van Bracciano zoekt de speurhond van Signi Zoekhonden naar een spoor van Samuël Boujadi uit Bunschoten
Volledig scherm
PREMIUM
Op het meer van Bracciano zoekt de speurhond van Signi Zoekhonden naar een spoor van Samuël Boujadi uit Bunschoten © Stichting Signi Zoekhonden

Italiaanse politie is streng en vraagt om vergunning voor zoektocht naar Samuël, ambassade schiet te hulp

De Nederlandse ambassade in Italië is te hulp geschoten bij de zoektocht naar de vermiste Samuël Boujadi (22) op het meer van Bracciano. De jongen uit Bunschoten verdween daar ruim een week geleden.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.