Volledig scherm
© NS Veiligheid & Service

Jong schoolmeisje aan de wandel op station in Amersfoort

Een klein meisje vond de wereld buiten het schoolplein in Amersfoort veel interessanter, en ze besloot op verkenning te gaan. Ze werd door voorbijgangers aangetroffen op het Stationsplein. ,,Best begrijpelijk met het mooie weer van gisteren", schrijven medewerkers van NS Veiligheid & Service op Facebook.

Omstanders ontfermden zich over het meisje en haalden medewerkers van NS Veiligheid & Service erbij. Het meisje wilde alleen haar voornaam zeggen. Daarop werd de hulp van de politie ingeroepen.

Korte tijd later sprak een docent van een basisschool de medewerkers van NS Veiligheid & Service aan met de vraag of zij een jong meisje hadden gezien. Het bleek om hetzelfde meisje te gaan, waarna zij weer terugkeerde naar de schoolbanken.

Elke dag het nieuws uit de regio in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  1. Drugsloods in Voorthuizen werd onderverhuurd door gemeente

    Drugsloods in Voorthui­zen werd onderver­huurd door gemeente

    De loods aan de Garderbroekerweg in Voorthuizen, waar eind juni 45.000 liter drugsafval werd gevonden, werd door de gemeente onderverhuurd ProMid Vastgoed B.V. Deze huurder had het MOB-complex ook onderverhuurd en de onderhuurder blijkt vervolgens op zijn beurt ook onderverhuurd te hebben, antwoordt de gemeente op schriftelijke vragen van LokaalBelang en het CDA. De partijen wilden weten hoe het mogelijk was dat in een gebouw van de gemeente de grootste hoeveelheid drugsafval ooit werd gevonden.