Linda van der Wal vertelt haar verhaal voor de camera
Volledig scherm
PREMIUM
Linda van der Wal vertelt haar verhaal voor de camera © AD

Linda stond oog in oog met een wolf en was bang dat die haar hondje zou opeten: ‘Ik raakte echt in paniek’

Wat doe je als je ineens oog in oog staat met een losgebroken wolf in DierenPark Amersfoort? Linda van der Wal greep haar teckel van de grond en sprong op een picknicktafel. ‘Ik vond het doodeng op dat moment’. 

 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’
 2. Personeel Lidl deed het enige juiste bij overval, zegt deze expert: ‘Je weet nooit waartoe ze in staat zijn’
  PREMIUM

  Personeel Lidl deed het enige juiste bij overval, zegt deze expert: ‘Je weet nooit waartoe ze in staat zijn’

  Met een skeletmasker voor zijn gezicht en een steekwapen in de hand, duikt de overvaller op in de Lidl. Hij eist geld en met een handje vol biljetten vertrekt hij even snel als dat ie kwam. Opnieuw is de supermarkt doelwit en wederom blijven tieners in angst achter. ,,Je kan dit alleen voorkomen als je maatregelen treft die nog niet geaccepteerd worden door de maatschappij.”