Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie.

Man volgt meisje in Hoevelaken en masturbeert terwijl hij haar filmt

De politie is op zoek naar een man die gistermiddag in Hoevelaken een meisje zou hebben gevolgd en zich vervolgens in haar bijzijn zou hebben bevredigd.

Agenten hebben direct na de melding in het dorp naar de man gezocht. Het signalement, een man tegen de twintig met een capuchon op, werd niet gevonden. ,,De melding werd niet direct, maar een tijdje na het incident gedaan,” aldus politiewoordvoerder Jennifer Schoorlemmer. 

De man zou nadat hij het meisje in een steegje had achtervolgd, zijn broek naar beneden hebben getrokken, hebben gemasturbeerd terwijl hij het meisje filmde, schrijft de bezorgde moeder van het kind op Facebook. 

,,We hebben nog geen eerdere meldingen van een dergelijk incident binnengekregen, maar willen mensen die dit wel hebben meegemaakt maar het nog niet hebben gemeld, vragen dit alsnog te doen. Dan kunnen wij een groter onderzoek starten,” aldus Schoorlemmer. Alle agenten in het team worden op de hoogte gebracht van het incident. ,,Zij zullen ook uitkijken naar de persoon. Mocht het nog eens gebeuren, vragen wij mensen direct 112 te bellen.”