Volledig scherm
© GinoPress B.V.

Medewerker Stal Groenendaal overleden na ongeval met paard

De  medewerker van Stal Groenendaal in Bunschoten, die zaterdag omver werd gelopen door een van de paarden, is vandaag overleden aan zijn verwondingen.

Dat heeft de manege bekend gemaakt. De man kwam bij het ongeval met het dier hard ten val. Een traumahelikopter kwam ter plaatse, om snel gespecialiseerde hulp te kunnen verlenen. Het slachtoffer werd overgebracht naar het UMC. 

Het dodelijke ongeval is hard aangekomen bij de manege.  ‘Jan was een markante persoonlijkheid die altijd voor ons klaarstond en waar we jarenlang veel steun aan hebben gehad', zo laat de stal weten op haar Facebooksite.  ‘Jan, veel dank voor wat je voor ons hebt gedaan. We gaan je vreselijk missen.’

Op stal Groenendaal zal vanaf maandag een condoleanceregister geopend worden.

  1. Drie weken onderwijs op afstand: ‘Een stuk zwaarder dan voor de klas te staan’
    PREMIUM

    Drie weken onderwijs op afstand: ‘Een stuk zwaarder dan voor de klas te staan’

    Leerlingen coachen, dealen met ongeruste ouders, digitale helpdesk spelen en niet te vergeten zelf fit blijven. Het onderwijs heeft zich in de corona-crisis in sneltreintempo aangepast naar lesgeven op afstand. Deze krant maakte voor de tweede keer een belronde langs vier docenten en schoolleiders uit de regio en vroeg naar hun dagelijkse ervaringen nu de scholen sowieso tot en met de meivakantie hun poorten noodgedwongen gesloten moeten houden.