Verkenner Danny de Vries (l) in gesprek met onderhandelaars Anton Verleun en Ans Oude Luttikhuis van BBB in de Provincie Utrecht.
Volledig scherm
Verkenner Danny de Vries (l) in gesprek met onderhandelaars Anton Verleun en Ans Oude Luttikhuis van BBB in de Provincie Utrecht. © ANP / REMKO DE WAAL

Nieuwe gespreksronde tussen verkenner en politieke partijen Provinciale Staten Utrecht

Verkenner Danny de Vries gaat volgende week opnieuw in gesprek met de lijsttrekkers van de partijen die meededen aan de verkiezingen voor de Provinciale Staten in Utrecht. De eerste ronde heeft volgens hem ‘verhelderende en nieuwe inzichten’ opgeleverd om te komen tot een coalitie.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.