Volledig scherm
© Keistadnieuws

Nieuwe supermarkt aan Euterpeplein krijgt langzaam vorm

De nieuwe Boni-supermarkt aan het Euterpeplein in de wijk Randenbroek krijgt langzaam vorm. Het stalen geraamte steekt duidelijk af tegen de lucht. 

Het was de bedoeling dat klanten al deze zomer hun boodschappenkarretjes door de winkel zouden kunnen duwen. Die planning is echter door vertragingen danig in de war geschopt. Zo werden onder meer werkzaamheden die onder verantwoordelijkheid van de gemeente vielen, later opgeleverd.

De Boni komt op de plek waar voorheen de Opstandingskerk stond. Jarenlang waren er plannen voor een Vomar op deze locatie, maar vanwege slepende procedures kon die bouw geen doorgang vinden. 

De nieuwe supermarkt krijgt een oppervlakte van ruim 1200 vierkante meter.

Volledig scherm
© Boni

Dagelijks het nieuws uit de regio in je mailbox? Schrijf je in op de nieuwsbrief!

  1. Vakbond post bij slachterij Vion in Scherpenzeel: de Duitse busjes worden scherp in de gaten gehouden
    PREMIUM
    VIDEO

    Vakbond post bij slachterij Vion in Scherpen­zeel: de Duitse busjes worden scherp in de gaten gehouden

    Het is één uur in de middag als een stoet Duitse taxibusjes het terrein van vleesslachterij Vion in Scherpenzeel verlaat. Elke chauffeur heeft maximaal twee passagiers mee, de een bijna voorin, de ander achterin. Iedereen draagt een mondkapje. De vestiging in Scherpenzeel mocht open blijven om dat deze zich, in tegenstelling tot die in Apeldoorn en Groenlo, netjes aan de coronaregels houdt.