Op de A1 richting Amersfoort is nog maar één rijstrook open door een ongeval bij Naarden. Verkeer moet daarom rekening houden met extra reistijd.
Volledig scherm
Op de A1 richting Amersfoort is nog maar één rijstrook open door een ongeval bij Naarden. Verkeer moet daarom rekening houden met extra reistijd. © Rijkswaterstaat Verkeersinformatie

Ongeluk op A1 richting Amersfoort: geen gewonden, verkeer moet rekening houden met vertraging

Op de A1 bij Naarden heeft een ongeval plaatsgevonden. Dat meldt Rijkswaterstaat op Twitter. Hierbij zijn geen gewonden gevallen. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend. Verkeer dat van Amsterdam richting Amersfoort gaat, moet rekening houden met vertraging.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.