Peter Visee.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Visee. © Rodney Kersten

Peter Visee kijkt in de glazen bol: ‘Bij Spakenburg zie ik geen continuïteit’

Week van het AmateurvoetbalEen wetmatigheid in het voetbal: echte voetbalkenners zitten er vaak naast met voorspellingen. Om een echte kenner zijn, moet je natuurlijk wel wat durven zeggen. Met het gevaar dat alles wat hij voorspelt tegen hem gebruikt gaat worden, pakt Peter Visee - columnist van deze krant - vol vertrouwen zijn glazen bol erbij.

Trainers op de schopstoel

Quote

Ik denk dat IJsselmeer­vo­gels een selectie heeft die moet kunnen meestrij­den om het kampioen­schap in de tweede divisie.

Peter Visee

Uit eerstgenoemde voorspelling van Visee volgt de logische conclusie dat coach John de Wolf het moeilijk gaat krijgen. ,,Nog een seizoen in de middenmoot wordt niet geaccepteerd. “ Ook aan de rode zijde van De Westmaat kan het weleens gaan stormen. ,,Vooral als het in het begin niet loopt. Het zou zomaar kunnen dat Ted Verdonkschot het dan heel moeilijk gaat krijgen. Hij lag al onder vuur in het vorige seizoen en als het niet snel gaat draaien, dan krijgt hij een lading kritiek op zijn dak”, voorspelt Visee. ,,Tegelijkertijd denk ik wel dat IJsselmeervogels een selectie heeft die mee moet kunnen doen om het kampioenschap in de tweede divisie.”