Pieter Dagevos van Backyard BBQ.
Volledig scherm
PREMIUM
Pieter Dagevos van Backyard BBQ. © Cees Wouda

Pieter (51) bereidt vlees op Amerikaanse wijze: ‘smoking hot’, langzaam en op lage temperatuur

#033Het betere barbecuen gebeurt langzaam en op lage temperatuur. Althans, dat is de vurige overtuiging van Pieter Dagevos (51), die zijn hobby naar een nieuw level heeft getild. In zijn achtertuin in Vathorst bereidt hij nu ook voor klanten vlees op Amerikaanse wijze: Smoking Hot Backyard BBQ.

  1. Zo reageren onze lezers op steeds extremere boerenprotesten: ‘Het laat zien dat het de boeren hoog zit’
    Lezers over
    43

    Zo reageren onze lezers op steeds extremere boerenpro­tes­ten: ‘Het laat zien dat het de boeren hoog zit’

    De boeren protesteren al dagenlang tegen het nieuwe stikstofbeleid van de overheid. De protesten worden steeds heftiger, van het in brand zetten van hooibalen langs de snelweg tot het legen van een giertank bij het huis van stikstofminister Christianne van der Wal. De extremere protesten maken veel los bij iedereen, zo ook bij onze lezers. Lees hier een greep uit de reacties.