Volledig scherm
© Ruben Schipper

Stichtse Rotonde drie weekenden deels dicht

De Stichtse Rotonde krijgt nieuw asfalt. Dat betekent dat de rotonde met ingang van aanstaande vrijdagavond drie weekenden deels afgesloten is. Het gemotoriseerde verkeer wordt dan omgeleid. 

Vanaf vrijdagavond 13 september tot en met maandagochtend 16 september 5.00 uur wordt er gewerkt bij de de aansluiting met de Utrechtseweg (N237) richting Soesterberg. De omleiding gaat via de buitenste ring.

Het weekend erop, vanaf vrijdag 20 september tot en met maandagochtend 23 september 5.00 uur vinden de werkzaamheden plaats vanaf de A28 (afrit 5) tot aan de rotonde. Ook Rondweg Zuid is afgesloten. De omleidingsroute loopt via Laan 1914.

Het laatste weekend, vanaf vrijdag 27 september tot en met maandagochtend 30 september 5.00 uur gaat de aansluiting met de Utrechtseweg in Amersfoort op de schop. De omleiding vanaf de stad gaat via de Vondellaan, Van Campenlaan en de Leusderweg.

Dagelijks het nieuws uit de regio in je mailbox? Schrijf je in op de nieuwsbrief!

  1. Dit zijn de Lange Duinen in Soest!

    Dit zijn de Lange Duinen in Soest!

    De Lange Duinen in Soest, met op de achtergrond Soest, vanaf een hoogte van bijna 400 meter, vormen een unieke plek voor thermiek. De opstijgende lucht is ideaal voor zweefvliegtuigen. De Amsterdamsche Club voor Zweefvliegen hield zaterdag haar jaarlijkse open dag op haar terrein op Park Vliegbasis Soesterberg. Honderd genodigden, onder wie een verslaggever van deze krant, mochten een korte zweefvlucht maken met een van de piloten van de vereniging. Ook kinderen vanaf 13 jaar mogen in principe al meevliegen. Lid worden en zweefvliegen kan al vanaf 14 jaar.