Containers bij winkelcentrum Vathorst.
Volledig scherm
Containers bij winkelcentrum Vathorst. © AD

Stinkende ‘overlastcontainers’ Vathorst worden verwijderd

De containers in het centrum van Vathorst aan de Wouda in Amersfoort gaan verdwijnen. Op 18 augustus worden de containers definitief verwijderd. 

 1. Deze leuke dingen doe je de komende tijd in Amersfoort

  Deze leuke dingen doe je de komende tijd in Amersfoort

  Que si, que no. Jody Bernal zal voor altijd herinnerd worden om die ‘foute’ nummer 1-hit uit 2000. Maar het feit dat hij een one hit wonder is, betekent niet dat z’n muziekcarrière in dat tijdperk is blijven hangen. Bernal staat met andere cultartiesten op het podium bij Keifoute Party, het feest van het al even succesvolle dagelijkse radioprogramma Het Foute Uur op Qmusic. Verder treedt op Abba-tributegroep Abba Fever en draait de carnavaleske dj Otto Wunderbar de één na de andere guilty pleasure.
  Amersfoort
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.