Leerhotel Het Klooster.
Volledig scherm
Leerhotel Het Klooster. © AD

Win-win: restaurant Tollius gaat weer ‘open’ en studenten kunnen met topchef werken

De Amersfoortse chef Barry Hamstra van restaurant Tollius heeft een creatieve manier bedacht om toch open te kunnen gaan: een pop-uprestaurant mét verplichte overnachting. Op deze manier ontkomt hij aan de lockdown voor restaurants, want hotels mogen hun gasten wel een maaltijd bieden.

  1. Dirk-Jan Stip, eigenaar van Corazon: ‘Praat, lees, lach, denk na, geniet, maar verstop je niet achter een scherm’
    PREMIUM

    Dirk-Jan Stip, eigenaar van Corazon: ‘Praat, lees, lach, denk na, geniet, maar verstop je niet achter een scherm’

    Duizendpoot, dwarsligger, ondernemende geest, levensgenieter, pionier en wereldverbeteraar. Het is maar een greep uit de karakteristieken die zijn te plakken op de flamboyante eigenaar van Coffee Corazon en Corazon Bakery in de Amersfoortse Krommestraat. Met opnieuw een hoge internationale notering in Tripadvisor en een vanwege corona gesloten café is de tijd meer dan rijp voor een goed gesprek met Dirk-Jan Stip, energiebron en enfant terrible van de Amersfoortse horeca.
  1. Ronald schrijft gedichten voor zijn overleden dochter: 'Ik wilde iets aan haar geven'
    Play

    Ronald schrijft gedichten voor zijn overleden dochter: 'Ik wilde iets aan haar geven'

  2. Platgedrukte agent in Capitool: 'Dacht dat ik dood zou gaan'
    Play

    Platgedruk­te agent in Capitool: 'Dacht dat ik dood zou gaan'