In februari voerde Fitness 365 in Hooglanderveen nog actie om te pleiten voor versoepelingen. De halters en buikspierbankjes werden naar buiten gehaald om op 1,5 meter te trainen.
Volledig scherm
PREMIUM
In februari voerde Fitness 365 in Hooglanderveen nog actie om te pleiten voor versoepelingen. De halters en buikspierbankjes werden naar buiten gehaald om op 1,5 meter te trainen. © RodneyPhotography

Zo reageert de regio Amersfoort op de nieuwe versoepelingen: ‘Dit is echt heel fijn’

coronaVoor het eerst in maanden heerste maandag een jubelstemming in DierenPark Amersfoort, sportscholen, dansscholen en de zwembaden in de regio. Eindelijk worden de teugels weer iets gevierd en mogen bezoekers weer langs de olifanten slenteren of sporters binnen op een roeimachine plaatsnemen. 

  1. De Britse Tony (70) en Fred (76) waren van plan 3 dagen te blijven, nu wonen ze al 11 jaar in Amersfoort
    PREMIUM

    De Britse Tony (70) en Fred (76) waren van plan 3 dagen te blijven, nu wonen ze al 11 jaar in Amersfoort

    Op een steenworp afstand van de Koppelpoort, in de Eemhaven, bevindt zich het thuis van de Britse Tony Davis (70) en Fred McDonald (76). Al ruim 11 jaar meert het stel hier in het najaar aan, om vervolgens in het voorjaar te vertrekken naar andere Europese steden en wateren. Maar door corona en Brexit zien hun avonturen er nu nét iets anders uit dan voorgaande jaren. ,,Brexit is really a pain in the ass.”