Kobe Bryant met LeBron James op 29 december.
Volledig scherm
Kobe Bryant met LeBron James op 29 december. © Getty Images

Dood Bryant schokt Virgil van Dijk: ‘Ik ben sprakeloos, dit is hartverscheurend!

Slechts 41 jaarDe complete sportwereld is diep geschokt door het overlijden van Kobe Bryant. De voormalig sterspeler van de Los Angeles Lakers en het nationale basketbalteam van de Verenigde Staten kwam vandaag op 41-jarige leeftijd net als de vier andere inzittenden om het leven bij een helikoptercrash.

Virgil van Dijk, de aanvoerder van het Nederlands elftal, schreef: “Sprakeloos, hartverscheurend! Onze gedachten zijn in deze vreselijke periode bij de familie Bryant. #MambaForever.”

RIP 🐐

24.8k Likes, 296 Comments - Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) on Instagram: "RIP 🐐"

SHAQ on Twitter

There's no words to express the pain Im going through with this tragedy of loosing my neice Gigi & my brother @kobebryant I love u and u will be missed. My condolences goes out to the Bryant family and the families of the other passengers on board.

Iker Casillas on Twitter

No me jodas!! Me he quedado pálido!! Mi pésame a su familia, amigos, al mundo del baloncesto y deporte en general! D.E.P Kobe 😥

RIP legend 😢💔 @kobebryant

9,536 Likes, 64 Comments - Kevin Trapp (@kevintrapp) on Instagram: "RIP legend 😢💔 @kobebryant"

Sampdoria English on Twitter

😢 We must always learn from the greatest and you taught us so much. We will always remember you, Kobe. 🏀

  1. Podcast | Rene Kuijs wil door álle straten van Rotterdam hardlopen
    De Pacer

    Podcast | Rene Kuijs wil door álle straten van Rotterdam hardlopen

    Rotterdam telt 4000 straten en Rene Kuijs heeft zich ten doel gesteld om door al die straten te gaan hardlopen. Om zich al lopend de stad eigen te maken, om de gesprekken met de inwoners die het oplevert wanneer hij weer ergens met zijn kaart in de hand de route uit staat te stippelen. Hij kijkt om zich heen en neemt de omgeving in zich op. In de nieuwe aflevering van De Pacer spreekt hij over zijn Every Single Street-project.