Volledig scherm
Foto ter illustratie © EPA

Henk Lubbersen beste Ermelose golfer

Het tweede Ermeloos Golfkampioenschap trok zaterdag 43 Ermelose golfers naar Golf 4 All Harderwijk in Zeewolde. De overall winnaar van 18 holes werd Henk Lubbersen, met 37 stableford punten. Beste vrouw was Rietje van den Breemer met 28 stableford punten.

Bestuurslid Klaas Mollema: ,,Op 1 juli was het weer te slecht, en we zijn achteraf blij dat we het hebben uitgesteld, want nu hadden we super weer. Het toernooi heeft nu veel meer traditie dan een jaar geleden.''

De voorzitter van de pas opgerichte stichting maakte bekend dat er 700 euro kon worden geschonken aan Zorgboerderij Stal van Zundert. Deze wordt ondersteund door stichting Klim om kinderen die niet naar een reguliere (sport)club kunnen door o.a. problemen thuis een dagbesteding te bieden. ,,Ze kunnen buiten spelen of paardrijden in een landelijke omgeving, of helpen in de lunchtuin. We willen nu een klimtoestel realiseren'', aldus Wilfred van Zundert.

  1. LottoNL-Jumbo furieus na gebruik slaapmedicatie wielrenner Eenkhoorn

    LottoNL-Jumbo furieus na gebruik slaapmedicatie wielrenner Eenkhoorn

    Is dit het gedrag van een talent dat het leven van een beroepsrenner nastreeft? Dat moet Pascal Eenkhoorn zich afvragen volgens wielerploeg LottoNL-Jumbo. Die stuurde gisteren Eenkhoorn, Juan-José Lobato en Antwan Tolhoek weg van het trainingskamp in het Spaanse Girona. De drie renners gebruikten slaapmiddelen zonder daar de ploegleiding van op de hoogte te hebben gesteld. ,,Een doodzonde’’, zegt Ard Bierens namens LottoNL-Jumbo vanuit het Spaanse Girona. De drie zijn voor onbepaalde tijd geschorst.