Neutral grounds - LETS GO - Dec 7th, time to be 2X - 258MGT 👑

128.1k Likes, 4,541 Comments - Anthony Joshua (@anthony_joshua) on Instagram: "Neutral grounds - LETS GO - Dec 7th, time to be 2X - 258MGT 👑"

Joshua wil in december in Saudi-Arabië revanche nemen op Ruiz

De Britse profbokser Anthony Joshua zal zijn revancheduel met de Mexicaan Andy Ruiz op 7 december in Saudi-Arabië houden. Dat meldt het management van Joshua.

Ruiz zorgde eind mei in New York voor een daverende verrassing door de nog ongeslagen Joshua in de zevende ronde uit te schakelen. De 29-jarige uitdager mag zich daardoor nu wereldkampioen noemen bij vier bonden: WBA, IBF, WBO en IBO. Hij is de eerste wereldkampioen in het zwaargewicht ooit uit Mexico.

Ruiz staat als beroepsbokser op 33 overwinningen, waarvan 22 op knock-out. Hij verloor één keer, in 2016 tegen de Nieuw-Zeelander Joseph Parker, in een duel om de WBO-wereldtitel. Joshua staat op 22 overwinningen.

Volledig scherm
Beeld uit het gevecht tussen Anthony Joshua en Andy Ruiz eind mei in New York. © BSR Agency
  1. Gouden Toussaint ontspant door te facetimen met puppy

    Gouden Toussaint ontspant door te facetimen met puppy

    Toussaint heeft zich op geheel eigen wijze voorbereid op de finale van de 50 meter rugslag bij de EK kortebaan. Nadat ze in de halve finales met 25,75 seconden een Nederlands record had gezwommen, pakte Toussaint haar telefoon. ,,Tussen de eerste en tweede 50 meter zat anderhalf uur. Ja, wat ga je dan doen? Ik heb eerst heel rustig uitgezwommen en ben toen even gaan facetimen met m’n puppy”, vertelde Toussaint lachend bij de NOS.