Volledig scherm
© AP

Twee homeruns Gregorius niet voldoende in spectaculair duel

In een spectaculaire wedstrijd hebben de New York Yankees met 12-11 verloren bij de Detroit Tigers. Zes homeruns (waarvan twee van de Nederlandse slagman Didi Gregorius) waren niet voldoende.

Door de zes homeruns staan de Yankees nu op 276 in dit MLB-seizoen, een record dat zij moeten delen met de Minnesota Twins. Die fraaie cijfers leken lange tijd genoeg voor de zege, want na een 6-0 voorsprong in de tweede inning en een 6-6 (!) gelijkspel na de derde inning, stonden de Yankees in de negende en laatste inning met  10-11 voor.

Daarna ging het in Comercia Park echter alsnog mis voor de grootmacht, uitgerekend tegen een van de zwakste teams van de MLB van dit seizoen.

  1. Volleyballers herstellen zich tegen Estland knap van lesje tegen Polen
    Naar achtste finale EK / VIDEO

    Volleybal­lers herstellen zich tegen Estland knap van lesje tegen Polen

    De Nederlandse volleyballers hebben zich bij het EK vroegtijdig verzekerd van een plaats in de achtste finales. In de voorlaatste groepswedstrijd was Oranje in Amsterdam met 3-1 te sterk voor het nog puntloze Estland. De setstanden waren: 22-25 25-19 25-19 25-20. Voor de ploeg van bondscoach Roberto Piazza was het de derde poulezege in de vierde speelronde. Afgelopen zondag was het thuisteam niet opgewassen tegen wereldkampioen Polen.