BMW-coureur Michael van der Mark werd tijdens de slotrace op het circuit in Assen zesde
Volledig scherm
BMW-coureur Michael van der Mark werd tijdens de slotrace op het circuit in Assen zesde © ANP

Van der Mark sluit weekeinde in Assen af op de zesde plek

ASSEN - Tijdens de laatste race van het weekeinde in Assen bij het WK Superbike eindigde Michael van der Mark zondag op de zesde plek.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Na twee medailles op Paralympische Spelen moet moeder Annemieke nog even wachten op knuffel van zoon Tom
  PREMIUM
  video

  Na twee medailles op Paralympi­sche Spelen moet moeder Annemieke nog even wachten op knuffel van zoon Tom

  Het liefst had Annemieke Eilering (58) haar zoon Tom Egberink deze week in de armen gesloten. De in Hardenberg geboren rolstoeltennisser was met brons (dubbelspel) en zilver (enkel) zeer succesvol op de Paralympische Spelen. Maar moeder Annemieke moet nog even geduld hebben, want Tom speelt nu in New York op de US Open. ,,Ik heb de tijd’’, lacht Eilering. ,,Spelen op een Grand Slam is een heel goede reden om je moeder nog even te laten wachten.’’