Vijfde zege op een rij voor Indiana Pacers

VIDEOIndiana Pacers heeft voor de vijfde keer op een rij gewonnen. De Pacers wonnen dankzij een eindspurt met 115-107 bij Denver Nuggets. In het derde kwart hadden de Nuggets nog een voorsprong van elf punten.

Domantas Sabonis.
Volledig scherm
Domantas Sabonis. © AP

In het laatste kwart liet Domantas Sabonis zich gelden. Hij maakte zes punten achterelkaar en kwam tot zijn eerste triple-double, oftewel meer dan tien punten, tien rebounds en tien assists. Doug McDermott was met 24 punten de topschutter aan de kant van de Pacers. Aan de zijde van de thuisploeg kwam de Serviër Nikola Jokic tot dertig punten en tien rebounds.

De Nuggets, die aantraden zonder Paul Millsap, Gary Harris en Jamal Murray, hadden bijna de hele wedstrijd de leiding. Na een driepunter van McDermott met nog 4.13 op de klok kantelde de wedstrijd.

  1. LIVE VIDEO | Marathon van Rotterdam gaat niet door, kijk hier hoe het nu op het parkoers is

    LIVE VIDEO | Marathon van Rotterdam gaat niet door, kijk hier hoe het nu op het parkoers is

    Om 10.00 uur zou vanmorgen het startschot plaatsvinden van de 40ste NN Marathon Rotterdam. Maar als bekend gooide het coronavirus roet in het eten. Niettemin zijn er aanwijzingen dat veel hardlopers zich vandaag tóch storten op de 42 kilometer en 195 meter. Houden ze zich aan de richtlijnen van het RIVM? Wat is het effect van het warme weer? Sven Bakker en Bennett van Fessem volgen de lopers op een scooter.