Volledig scherm
© Getty Images

Zevende zege op rij basketballers Lakers

VideoDe basketballers van Los Angeles Lakers zijn op dreef in de Amerikaanse NBA. De ploeg won met 95-80 van Miami Heat en dat was al de zevende zege op rij. 

Anthony Davis en LeBron James waren de topschutters bij de Lakers met respectievelijk 26 en 25 punten. Met zeven overwinningen tegen één verliesbeurt is het Californische team koploper in de westelijke divisie.

Jimmy Butler maakte 22 punten voor Miami Heat, dat grote moeite had de basket te vinden en de laagste score van dit seizoen noteerde.

Titelverdediger Toronto Raptors versloeg New Orleans Pelicans met 122-104. Topscorer bij de Canadese ploeg was Pascal Siakam met 44 punten. Tegenvaller voor de Raptors was het uitvallen van Kyle Lowry. De point guard blesseerde zijn linkerduim. Serge Ibaka moest de wedstrijd voortijdig verlaten met een verstuikte enkel.

Bekijk hieronder The Fast Break van de wedstrijden in de NBA: 

  1. Ophef in Australië: kartonnen figuur seriemoordenaar bij rugbywedstrijd, zender ‘grapt’ met Hitler

    Ophef in Australië: kartonnen figuur seriemoor­de­naar bij rugbywed­strijd, zender ‘grapt’ met Hitler

    Ophef in Australië. Omdat fans nog niet toegelaten zijn bij de Australische Rugby League, worden kartonnen figuren ingezet om de stadions aan te kleden. Een goed idee, ware het niet dat sommige ‘supporters’ van de situatie misbruik maakten en op die manier plots seriemoordenaar Harold Shipman op de tribune zat. Fox Sports Australia ging vervolgens nog een stapje verder en zette in een sportshow een gefotoshopt beeld van Adolf Hitler tussen de andere rugbyfans.