Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn.
Volledig scherm
PREMIUM
Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn. © Maarten Sprangh

3600 patiënten op wachtlijst voor uitgestelde zorg bij Gelre ziekenhuizen Apeldoorn en Zutphen

Gelre ziekenhuizen verwacht niet dat het dit jaar lukt om de wachtlijsten op het niveau te krijgen van vóór de Covid-pandemie. Structureel tekort aan personeel, onder meer door ziekteverzuim, is hiervan de oorzaak.  Op peildatum 1 mei stonden er nog 3600 patiënten op de wachtlijst voor wie ingrepen als gevolg van de pandemie moesten worden uitgesteld.

0 reacties

 1. Grote politiemacht weet tientallen boeren uit Apeldoorn te weren
  UPDATE | MET VIDEO
  61

  Grote politie­macht weet tientallen boeren uit Apeldoorn te weren

  De politie heeft woensdagavond met een grote troepenmacht en zwaar materieel een groep boeren met trekkers uit Apeldoorn geweerd. De politie sloot onder meer een afrit van de A1 af. Toen boeren elders probeerden de stad in te komen, verplaatste de politie zich snel. De trekkers konden zodoende alsnog worden opgevangen en meteen worden teruggestuurd. In Apeldoorn is sinds woensdagavond voor dit doel een noodverordening van kracht.
 2. In memoriam: Frans de Jong als teammanager bij Dynamo bleek al snel een gouden greep
  PREMIUM
  1

  In memoriam: Frans de Jong als teammana­ger bij Dynamo bleek al snel een gouden greep

  Een markante man, die je om een boodschap kon sturen, die geweldig kon organiseren, zijn afspraken altijd nakwam en Dynamo een fantastische uitstraling gaf. Maar vooral een gouden vent. Iedereen die met hem werkte, is lyrisch over zijn kwaliteiten én als mens. Frans de Jong, bekend geworden in de sportwereld als teammanager van het succesvolle volleybalteam Piet Zoomers/D, is overleden. Hij is 75 jaar geworden.

Apeldoorn