Opbouwers zijn hard bezig de laatste hand te leggen aan de podia en de rode loper op het Marktplein waar donderdagavond alle 24 deelnemende landen aan het WK volleybal worden gepresenteerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Opbouwers zijn hard bezig de laatste hand te leggen aan de podia en de rode loper op het Marktplein waar donderdagavond alle 24 deelnemende landen aan het WK volleybal worden gepresenteerd. © Maarten Sprangh

7 zaken die je moet weten over het WK volleybal in Apeldoorn: ‘Dit gebeurt misschien maar één keer’

Oranje borden langs de toegangswegen, een versierd Stadhuis, een metershoge volleybal naast Omnisport en het Marktplein volledig verbouwd. In Apeldoorn is het duidelijk: het WK volleybal komt eraan! Zeven dingen die je moet weten over het evenement. ‘Dit gebeurt misschien maar één keer.”

0 reacties

  1. WK volleybal biedt niet alleen spektakel op het veld: ‘Een toernooi met een sausje entertainment’
    PREMIUM

    WK volleybal biedt niet alleen spektakel op het veld: ‘Een toernooi met een sausje entertain­ment’

    Artiesten, foodtrucks en ander spektakel. Bij het WK volleybal voor vrouwen, dat vrijdag in Arnhem begint, draait het niet alleen om de sport zelf. ,,Dit wordt een toernooi met een sausje entertainment eroverheen”, zegt toernooidirecteur Manon Flier. Over vernieuwing, de kansen van Oranje en het gemis van Bas van de Goor, haar collega, die vanwege een fietsongeluk verstek moet laten gaan.