Volledig scherm
Veel hulpdiensten vanmorgen op de A1 na een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto. © Luciano de Graaf

A1 bij Apeldoorn-Zuid weer open na flinke aanrijding op afrit

updateDe A1 bij Apeldoorn-Zuid is weer vrij. Het verkeer stond vanmorgen enige tijd vast na een aanrijding tussen vrachtwagen en een auto. De rechterrijstrook richting Amersfoort was om die reden enige tijd dicht.  

Het ongeval gebeurde op de afrit Apeldoorn-Zuid. Een vrachtwagen reed met de rechter voorkant tegen de linker achterkant van een personenauto, deze schoot daardoor de vluchtstrook op.  Volgens Rijkswaterstaat waren veel hulpdiensten ter plaatse. De auto moest door een berger worden weggesleept.  Al snel liep het verkeer vast en ontstond er een flinke file tussen Twello en Apeldoorn-Zuid een file.

Volledig scherm
Veel hulpdiensten op de A1 bij Apeldoorn-Zuid © Rijkswaterstaat
  1. Gezelligheid en een goed salaris, dan komen vakantiewerkers wel, weten ze bij Van Dijk Kampen
    PREMIUM

    Gezellig­heid en een goed salaris, dan komen vakantie­wer­kers wel, weten ze bij Van Dijk Kampen

    Hoe krijg je 2000 jongeren zo ver dat ze in hun zomervakantie voor je willen werken? Bij Van Dijk Educatie in Kampen hebben ze het antwoord gevonden: zorgen dat ze het gezellig hebben en leuk kunnen verdienen. Zo krijgt het bedrijf in de zes weken durende zomerpiek alle plekken gevuld, terwijl volgens analyses van onder meer uitzendorganisatie Randstad Groep de krapte op de arbeidsmarkt ‘een historisch hoogtepunt’ heeft bereikt.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn