Volledig scherm
Twee van de drie rijstroken gingen op slot na het ongeluk bij Hoenderloo. © Luciano de Graaf

A50 bij Hoenderloo weer open na ongeluk

De A50 bij Hoenderloo is weer open nadat een kleine vrachtwagen maandagmiddag kantelde en voor een lange file zorgde. 

Het ongeluk vond tegen 15.15 uur plaats tussen Apeldoorn en knooppunt Waterberg, ter hoogte van Hoenderloo. Twee rijstroken gingen dicht, de ANWB adviseerde weggebruikers om te rijden te rijden via Barneveld en Ede. 

Het vrachtwagentje kantelde na een botsing met een auto. Hoe de twee voertuigen konden botsen is onbekend. De vertraging voor weggebruikers liep al snel op tot een uur. Het aantal gewonden is onbekend.

Bekijk hier de actuele verkeerssituatie.

Volledig scherm
De A50 ging grotendeels dicht na het ongeluk. © Rijkswaterstaat
  1. Gemist? Jarenlang vermiste kat uit Zwartsluis duikt ineens op op tv. En neemt de afvaldienst nou zomaar mijn container mee?

    Gemist? Jarenlang vermiste kat uit Zwartsluis duikt ineens op op tv. En neemt de afval­dienst nou zomaar mijn container mee?

    Blijdschap en ongeloof bij Bart Mooiweer uit Zwartsluis toen hij op tv ineens zijn al jaren vermiste kat Vlekje voorbij zag komen. ,,Het is gewoon niet te bevatten", zegt hij na de hereniging met zijn huisdier. ,,Ik vind het nog steeds onwerkelijk.” Het is één van de meestgelezen verhalen van deze week. Een overzicht van nog meer verhalen die zeker het teruglezen waard zijn:

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn