Het wegdek van de A50 tussen Arnhem naar Apeldoorn is aan vernieuwing toe. Van vrijdag 5 augustus tot maandag 22 augustus is de snelweg afgesloten.
Volledig scherm
Het wegdek van de A50 tussen Arnhem naar Apeldoorn is aan vernieuwing toe. Van vrijdag 5 augustus tot maandag 22 augustus is de snelweg afgesloten. © Gerard Burgers

A50 tussen Arnhem en Apeldoorn ruim twee weken dicht; vertraging zeker een half uur

Rijkswaterstaat waarschuwt voor ernstige verkeershinder op het traject Arnhem-Apeldoorn als volgende maand de A50 tussen de knooppunten Waterberg en Beekbergen zestien dagen lang voor alle verkeer wordt afgesloten. Dat gaat weggebruikers zeker een half uur vertraging opleveren, verwacht de wegbeheerder.

7 reacties

 • Jordi Dijkhuis

  2 maanden geleden
  Beter 16 dagen dan 3 jaar zoals in duitsland🤣🤣
 • Jbm Vynckier

  2 maanden geleden
  Goed dat ze de hele weg afsluiten kunnen ze veilig werken hebben ze geen last van aso’s die rode kruizen en zo negeren. Veiligheid gaat voor alles👍👍👍
 • J WILLEMS

  2 maanden geleden
  @joszoet. Inderdaad. De hele weg is 2x3 rijstroken. In het buitenland gaat een deel naar de andere kant. Kwestie van doen.
 • e v.d. wilgen

  2 maanden geleden
  Hoe verzinnen ze het die totale afsluiting. Het gezonde verstand is voor de zoveelste maal ver te zoeken.
 • jos zoet

  2 maanden geleden
  Alleen in nederland sluiten ze,hele wegen af in plaats van rijstroken.. Goedkoper maar de burger betaalt..
 1. Na vijftig jaar dreigt doek te vallen voor Eerbeekse Kerkenmarkt: ‘Er is geen opslagruimte meer’
  PREMIUM

  Na vijftig jaar dreigt doek te vallen voor Eerbeekse Kerken­markt: ‘Er is geen opslagruim­te meer’

  Koopjesjagers die elk jaar over de Eerbeekse Kerkenmarkt struinen om een pareltje op de kop te tikken, moeten vanaf volgend jaar misschien ergens anders hun heil zoeken. De Kerkenmarkt, die dit jaar op 1 oktober voor de vijftigste keer wordt gehouden, dreigt te verdwijnen omdat de organisatie vanaf het nieuwe jaar geen opslagruimte meer heeft. ,,Het zou zo zonde zijn.”