Volledig scherm
Foto ter illustratie. © anp

A50 van Apeldoorn naar Zwolle weer vrij na ongeluk

updateOp de A50 van Zwolle naar Apeldoorn is vanochtend een ongeluk gebeurd. Ter hoogte van de afslag Apeldoorn-Noord ging het mis. Een behoorlijke file was het gevolg.

Dat meldt de ANWB. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk.

Het ongeval gebeurde even voor 07.00 uur. Al snel ontstond er een behoorlijke file, mogelijk mede doordat verkeer tussen Zwolle en Amersfoort de A50 gebruikte om de vertraging op de A28 te omzeilen. Daar veroorzaakte een kettingbotsing bij Putten meer dan een uur vertraging. 

Volgens de ANWB stond er rond 07.00 uur 13 kilometer file, waardoor de vertraging zo'n 75 minuten bedroeg. Omstreeks 07.30 uur werd de weg weer vrijgegeven. De vertraging nam vervolgens snel af.

Volledig scherm
De situatie op de A50 rond 7.10 uur. © ANWB
}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Einde tijdperk bij Alterno: geldgebrek verdrijft Apeldoornse volleyclub uit eredivisie
    PREMIUM

    Einde tijdperk bij Alterno: geldgebrek verdrijft Apeldoorn­se volleyclub uit eredivisie

    Het wordt sportief gezien een stap terug, gedwongen door een gebrek aan financiële middelen. De volleybalsters van Dros Alterno vechten in de degradatiepoule van de eredivisie nog voor lijfsbehoud, maar de vereniging zelf houdt stiekem een beetje rekening met een niveau lager. Misschien wordt er in Apeldoorn wel op gehoopt. ,,We kunnen volgend jaar geen eredivisiewaardig team formeren”, geeft voorzitter Henk Wijnsma toe.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn