Volledig scherm
© Thinkstock

Aanhoudend fileleed voorbij op A50 bij Apeldoorn

Het geduld van automobilisten werd vanochtend flink op de proef gesteld op de A50 bij Apeldoorn. In de ochtendspits stonden er in beide richtingen lange files, veroorzaakt door ongelukken.

Rond 10.30 uur waren de grootste problemen voorbij op de snelweg. Alleen op de rijbaan richting het noorden was nog een strook afgesloten vanwege een spoedreparatie. Op het hoogtepunt deed het verkeer er ruim een uur langer over om van Loenen naar Vaassen te rijden. 

Richting het zuiden gebeurde in de ochtendspits een ongeluk bij Apeldoorn-Noord. Hierdoor was een rijstrook afgesloten. De extra reistijd was bijna een half uur.

De ANWB waarschuwde automobilisten al voor een zware ochtendspits. De reden is het stormachtige weer met regen en zware windstoten. De regen zorgde vooral in het zuiden van het land voor veel ongelukken.

  1. Videobeelden van beschieting City Club in Apeldoorn geven details daders
    video

    Videobeel­den van beschie­ting City Club in Apeldoorn geven details daders

    De mannen die de City Club nachtclub op het Caterplein in Apeldoorn in de nacht van 7 november 2018 rond 3 uur hebben beschoten waren klein van stuk. Zo'n 1.70 m. schat de politie aan de hand van camerabeelden, die vanavond zijn vrijgegeven via het tv-programma Opsporing Verzocht. Een van hen, de schutter, trekt bovendien met zijn been en schoot met een pauze herhaaldelijk op de nachtclub, ondanks dat nabij gelegen horecazaken ook op dat moment geopend waren.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn