Volledig scherm
© Thinkstock

Aanhoudend fileleed voorbij op A50 bij Apeldoorn

Het geduld van automobilisten werd vanochtend flink op de proef gesteld op de A50 bij Apeldoorn. In de ochtendspits stonden er in beide richtingen lange files, veroorzaakt door ongelukken.

Rond 10.30 uur waren de grootste problemen voorbij op de snelweg. Alleen op de rijbaan richting het noorden was nog een strook afgesloten vanwege een spoedreparatie. Op het hoogtepunt deed het verkeer er ruim een uur langer over om van Loenen naar Vaassen te rijden. 

Richting het zuiden gebeurde in de ochtendspits een ongeluk bij Apeldoorn-Noord. Hierdoor was een rijstrook afgesloten. De extra reistijd was bijna een half uur.

De ANWB waarschuwde automobilisten al voor een zware ochtendspits. De reden is het stormachtige weer met regen en zware windstoten. De regen zorgde vooral in het zuiden van het land voor veel ongelukken.

  1. Erna filmt wolvin GW998f drie keer met haar wildcamera op de Veluwe: ‘Zou ze drachtig zijn?’
    PREMIUM
    video

    Erna filmt wolvin GW998f drie keer met haar wildcamera op de Veluwe: ‘Zou ze drachtig zijn?’

    Vlak voor de wildcamera schudt wolvin GW998f zich op 6 maart even flink uit, ze snuffelt wat in een vossenhol, en verdwijnt dan weer uit beeld. Het is de derde keer dat een wildcamera van natuurliefhebber Erna Licht uit Harderwijk de ‘Veluwse’ wolf weet vast te leggen. ,,En op deze beelden lijkt ze een stuk forser dan in augustus en oktober 2018. Misschien dat ze drachtig is?’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn